Въоръжените сили на САЩ съобщиха снощи, че неидентифицирани сили са изстреляли

...
Въоръжените сили на САЩ съобщиха снощи, че неидентифицирани сили са изстреляли
Коментари Харесай

САЩ съобщиха за неуспешна ракетна атака срещу американските войски в Сирия

Въоръжените сили на Съединени американски щати оповестиха нощес, че неидентифицирани сили са изстреляли ракета по база в Сирия, в която са настанени американски военнослужещи и локални сили, само че офанзивата не е предизвикала никакви пострадвания или вреди, съобщи Ройтерс.
" На мястото на изстрелването бяха открити спомагателни ракети ", съобщи Централното командване на американската войска, което управлява американските войски в Близкия изток. Централното командване не заяви кой съгласно него може да е виновен за несполучливата офанзива.
Атаката се случи единствено два дни откакто в четвъртък при извънредно нахлуване на американски хеликоптер над държано от държавното управление село в североизточната част на Сирия беше погубен войник на " Ислямска страна ", а часове по-късно при различен американски въздушен удар бяха убити други двама бойци.
Силите на Съединени американски щати бяха ситуирани в Сирия по време на акцията против " Ислямска страна "  на администрацията на Обама и те си партнират с ръководената от кюрдите група, наречена Сирийски демократични сили, напомня Ройтерс. В Сирия има към 900 американски военнослужещи, множеството от които са в източната част на страната.
През последните месеци Вашингтон насочи обвинявания против подкрепяните от Иран военни групировки за нападенията против американските войски. Тези подкрепяни от Иран сили се откриха в Сирия, до момента в който се сражаваха в на страната на Башар Асад по време на гражданската война в Сирия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР